Aici este MUZEUL FOSTELOR IUBIRI. Bine ati venit. Va rog sa intrati si sa faceti comode.
Este locul unde depozitam ramasite rezultate in urma dragostelor noastre trecute.
O sa incep eu, cu o sama de obiecte. Si astept sa deveniti si voi muzeografi de profesie, ca sa facem colectia mai mare. Have fun.
Scurt istoric
Am scris pe blog-ul meu un post despre ce lucruri mi-au ramas mie prin casa si de fapt prin viata, de la fostele mele iubiri. O bandana veche de colo, trei stropi de ceara de dincolo, o manusa de la cea mai mare dintre ele.
Cum toata lumea a fost tare entuziasmata si a participat cu propriile exponate virtuale explicite la rugamintea mea, ne-am dat seama ca trebuie sa infiintam acest edificiu.
Exponate acceptate
Orice rest palpabil (obiect) sau metaforic (gust, miros, melodie, altele) dintr-o fosta iubire care a ramas agatat de viata voastra si poate fi denumit cu precizie.
Regulament de participare
Nu exista. Ar fi excelent daca ati putea adauga si poze. Dar daca va e lene, e suficient sa numiti doar exponatul.
Muzeul este deschis 24/24h. Custode sunt eu dar va am pe voi ajutoare de nadejde.
Obiectiv
Muzeul nu este deschis pentru a ne intrista. Ci pentru a ne distra si a practica un fel de exorcizare publica. Ceva care o sa ne faca sa ne simtim mai bine.
CONCURS
Pentru ca vreau sa rasplatesc curajul celor ce vor veni aici sa-si expuna fostele iubiri. Stiu ca nu e usor. Si pentru ca si altii s-au entuziasmat auzind de muzeul nostru, dam drumul la un concurs saptamanal cu filme oferite de provideo. Detalii aici.