MUZEUL FOSTELOR IUBIRI

MUZEUL FOSTELOR IUBIRI

Mesajde sana pe Sâmbătă Aprilie 18, 2009 10:14 am

inima_buna.jpgAici este MUZEUL FOSTELOR IUBIRI. Bine ati venit. Va rog sa intrati si sa faceti comode.

Este locul unde depozitam ramasite rezultate in urma dragostelor noastre trecute. 

O sa incep eu, cu o sama de obiecte. Si astept sa deveniti si voi muzeografi de profesie, ca sa facem colectia mai mare. Have fun.

Scurt istoric

Am scris pe blog-ul meu un post despre ce lucruri mi-au ramas mie prin casa si de fapt prin viata, de la fostele mele iubiri. O bandana veche de colo, trei stropi de ceara de dincolo, o manusa de la cea mai mare dintre ele.

Cum toata lumea a fost tare entuziasmata si a participat cu propriile exponate virtuale explicite la rugamintea mea, ne-am dat seama ca trebuie sa infiintam acest edificiu.

Exponate acceptate

Orice rest palpabil (obiect) sau metaforic (gust, miros, melodie, altele) dintr-o fosta iubire care a ramas agatat de viata voastra si poate fi denumit cu precizie.

Regulament de participare

Nu exista. Ar fi excelent daca ati putea adauga si poze. Dar daca va e lene, e suficient sa numiti doar exponatul.

Muzeul este deschis 24/24h. Custode sunt eu dar va am pe voi ajutoare de nadejde.

Obiectiv

Muzeul nu este deschis pentru a ne intrista. Ci pentru a ne distra si a practica un fel de exorcizare publica. Ceva care o sa ne faca sa ne simtim mai bine.

CONCURS

Pentru ca vreau sa rasplatesc curajul celor ce vor veni aici sa-si expuna fostele iubiri. Stiu ca nu e usor. Si pentru ca si altii s-au entuziasmat auzind de muzeul nostru, dam drumul la un concurs saptamanal cu filme oferite de provideo. Detalii aici.

sana
sana

aha...

Mesajde dana pe Marţi Aprilie 28, 2009 1:52 pm

vin imediat (maine) cu sabia si biblioteca din dotare :)
dana
dana

Camasa lui SMPE

Mesajde sana pe Joi Aprilie 30, 2009 12:49 pm

SMPE este Sufletul Meu Pereche Estival. 

Camasa a fost purtata o singura data si nu cu mare placere. E drept, culoarea cam lasa de dorit. Cine sa mai vrea ou de rata in viata lui?

Ma rog, seara in care a purtat-o a fost magica, ne-am inteles minunat. Ca de altfel mereu, pana am aflat ca m-a inselat.

Camasa e pozata in bucatarie pentru ca este unul din locurile noastre preferate. SMPE se simtea tare bine aici, cu camasa sau fara. Mancam branza cu rosii si faceam planuri marete care nu duceau nicaieri.

Nu dorm noaptea cu ea sub perna si ma cam incurca.

camasa.jpg

sana
sana

Cerneala dragostei

Mesajde sana pe Joi Aprilie 30, 2009 12:54 pm

Cerneala Pelikan este daruita mie de Cel mai iubit dintre pamanteni. Mi-am picurat din ea in stilou, pe vremea cand si eu eram pentru el o pamanteanca destul de atragatoare si amuzanta.

Apoi am pierdut stiloul, tot de la el. Apoi am pierdut iubirea, tot de la el. Apoi m-am luat cu altele. 

Cerneala insa troneaza in sertarul cu ace brice si biiiip, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Poza este facuta in baie pentru ca se potriveste cromatic cu faianta. DAr si pentru ca nu voiam sa patez covorul, in caz ca imi izbucnea din ochi un rau de lacrimi, in timp ce fotografiam.

cerneala.jpg

sana
sana

:)

Mesajde Vizitator pe Sâmbătă Mai 02, 2009 12:03 pm

O pereche de boxeri ..... Eram la el ....si nu mai imi gaseam bikinii mei...trebuia sa plec la munca si eram imbracata inr-o fusta destul de scurta.....nu puteam sta fara lenjerie :) Si am apelat la dulapul lui ...:P
Nu am apucat sa ii inapoiez...uitasem de ei de fapt ....si acum o luna...la o sortare de haine - de pastrat/de aruncat - i-am gasit ....si nu, nu i-am aruncat....inca ii am acolo...:)
Vizitator

fostele mele iubiri....

Mesajde Vizitator pe Sâmbătă Mai 02, 2009 1:12 pm

uhm...subiectul meu favorit... :-)) fostele mele iubiri... de toate imi amintesc cu un zambet laaaaaarg pe fata, desi nu toate "iubirile" s-au terminat frumos... dar stii cum e,timpul le vindeca pe toate... ce mi-a sarit in ochi intai si intai... a fost un pulover rosu, pe care nu l-am mai purtat de vreo 2 ani... s-a invechit...l-am primit de la un "iubit", cadou de Craciun(practic omu')...dar il tin...imi face placere sa-mi amintesc... de la altul...acum muuuuuuuuulti ani, am o poezie frumoasa- din copilarie deh-... (nefotografiate) ->De la altul am CD-uri cu rammstein si muzica pe care o ascultam impreuna, de la unul un ursuletz de plush, de la altul fotografii, de la un tip din adolescenta,o cutie plina cu scrisori si felicitari(pe vremea pe cand inca se mai folosea Posta Romana ca sa-ti trimiti gandurile), un altul mi-a daruit o placa de intins parul si un parfum de Craciun(nu-i acelasi cu baiatul care mi-a daruit puloverul:-)) ), si desi nici placa nu mai e buna si parfumul s-a terminat, le mai am pe langa celelalte amintiri placute (in minte); de la altul, un trandafir uscat(l-am presat bine), si la piece of resistence... "Vechiul Testament" care are acum aproape un secol vechime (nu, nu era student la Teologie sau preot:-)) , dar stia ca imi plac antichitatile)... evident am mai primit atentii si cadouri...dar acestea sunt cele care imi aduc aminte cel mai mult de "ele", "fostele iubiri"... momentan, le am bine ascunse pt ca daca pana acu' 2 ani si ceva stateau insirate ca "trofee", acum le feresc din calea actualei iubiri...si THE ONE... care a vrut sa scap de ele... dar eu n-am vrut, nu pentru ca mai simt ceva pentru fostii, dar uneori am nevoie sa imi amintesc de trecut... unele lucruri imi dau o stare de bine... In prezent ma "ocup" cu "colectionarea" de "trofee" de la IUBI, pe care stiu ca nu o sa fie nevoie sa le ascund vreodata de vreo "actuala iubire" :-)) El nu intelege sentimentalismele astea; imi face placere ca atunci cand deschid dulapiorul (da, pentru el chiar am luat un dulapior unde sa tin lucrurile primite, pe care insa nu le pot expune pt ca s-ar pierde si.. "strica"- flori uscate, martisoare, felicitari, carticele, maruntisuri intr-un cuvant), daca sunt singura sa chicotesc si sa le insir peste tot privindu-le cu drag si daca sunt cu el... sa impartasesc bucuria si sa povestim despre "micile amintiri"... ehhhhh...
Vizitator

O propozitie pe care nu o

Mesajde Vizitator pe Luni Mai 04, 2009 12:43 pm

O propozitie pe care nu o pot spune, un instrument muzical care nici acum nu stiu cum se numeste, o cutiuta muzicala, o scrisorica - invitatie, un joc, o agenda, o alta scrisoare - de adio - si multe regrete.... nu atat de mult pentru ca nu mai suntem cat pentru ca am fost
Vizitator

?i eu o fraz? :D

Mesajde lialia pe Marţi Mai 05, 2009 8:20 am

Pân? s? reu?esc s? pozez relicve ale r?posa?ilor, mi-am adus aminte de cea mai tare fraz? pe care am primit-o de adio de la un el. "Am intrat în sufletul t?u dans?nd cu pantofi de balerin? ?i o s? ies c?lcând cu bocancii!" :))) Acum a? le?ina de râs s? aud a?a ceva, dar atunci, eu 15 el 17 ani, a fost cea mai dramatic? dram? :D
lialia
lialia

ce sexy:)

Mesajde sana pe Marţi Mai 05, 2009 12:21 pm

Mi-am si inchipuit scena cu pricina. Foarte fierbinte de altfel. Sunt amestecati acum printre bikinii tai, sau au un loc special?:P

A, si se poate sa ne trimiti si o poza? Suntem curioase...

sana
sana

Ligia are deja muzeu fizic:))

Mesajde sana pe Marţi Mai 05, 2009 12:26 pm

Ligia, inteleg din cate zici tu aici ca tu ai deja muzeul asta, bine intemeiat. Ba chiar te-ai gandit sa investesti chiar si intrun mod de a le expune, pe cele actuale si trecute. 

Mi se pare foarte dragut, esti un muzeograf in toata regula. 

Cat despre poezia de mai sus, ce sa mai zic. Mi-ai facut pofta sa dau o raita prin propriile mele epistole:)).

sana
sana

Următorul

Înapoi la La cine tinem