depresia de toamna. sugestii?

depresia de toamna. sugestii?

Mesajde dana pe Vineri Octombrie 16, 2009 7:03 am

caut modalitati de a imblanzi depresia de toamna. cu atata frig si ceata nu iti mai vine sa iesi nicaieri :(. am ratat deja un eveniment. si un film :(. iar tratamentul intens cu vin fiert, nutella si iahnie de fasole pare insuficient. voi cum va descurcati?
dana
dana

Re: depresia de toamna. sugestii?

Mesajde flori pe Luni Octombrie 19, 2009 8:35 am

Eu umblu la garderoba de toamna, imi aleg hainele preferate si dupa ce defilez un pic prin fata oglinzii cu ele imi cam vine cheful sa ma afisez cu ele prin lume :oops:
flori
flori

Mesajde sabina pe Marţi Octombrie 20, 2009 12:00 am

eu de vreo luna sunt in astenie de toamna (depresie suna prea trist :D ) si tot am incercat sa gasesc solutii. cea mai recenta gaselnita e un sutien roz.
da, suna cam deplasat dar mi-am luat un sutien roz (foarte roz) iar faptul ca sub haine sobre si inchise la culoare port aberatia aceea de roz ma binedispune. e foarte ridicol rozul acela si nu poti fi serioasa sau trista purtand asa ceva.
e ceva de genul acesta http://ecx.images-amazon.com/images/I/5 ... AA280_.jpg
sabina
sabina

Mesajde dana pe Marţi Octombrie 20, 2009 8:50 am

:) omg sabina
@flori inteleg ca e timpul sa ma duc la shopping. pentru ca nu pot spune ca ma omor dupa nimic din ceea ce este acasa
dana
dana

Mesajde flori pe Miercuri Octombrie 21, 2009 6:05 am

Nu Dana, lasa shoppingul deoparte, ca e criza si pe urma vei intra in depresie cand te vei uita in portofel. Reinventeaza-ti garderoba, combina altfel hainele pe care le ai deja, poate obtii niste combinatii suprinzatoare ;)
flori
flori

Înapoi la Cum ne simtim