Huse pentru canapele

­­­­­­­­­Am auzit odata un specialist in mobilier declarand ca husele nu sunt ceva demodat, si ca utilitatea lor de acum 100 de ani este la fel de valabila si in zilele noastre.

­­­­­Sunt de acord. Odata ce canapeaua exista inca, e firesc sa fie nevoie de o solutie pentru a o proteja. Ca doar petreci pe ea ore lungi de leneveala in weekend. O patezi cu ciocolata, vin si iaurt de fructe. O zgarie pisica pe la colturi sau o roade catelul. Praful intra in tapiterie si nu il mai poti scoate. Si sunt inca multe alte calamitati care ne pot afecta canapeaua.

Solutia este husa. Atat pentru canapea cat si pentru fotolii, salvarea poate veni de la o bucata de material bine aleasa care sa protejeze minunatia de dedesubt.
­
­Husele nu doar ca o protejeaza, dar pot da un aspect nou intregii incaperi, si prin schimbarea lor (mai ieftina decat schimbarea canapelei), poti obtine reimprospatarea la care visai pentru sufrageria ta.

Multa lume se intreaba de unde sa obtina huse pe masura pentru canapea. Ei bine, daca ai cumva o canapea de la Ikea, stii ca problema e ca si rezolvata. Rafturi intregi de huse te asteapta doritoare, iar catalogul iti sta online la dispozitie ca nu cumva sa alergi prin magazin. Surpriza este ca husele de la Ikea se potrivesc adeseori si altor modele de canapele. Trebuie doar sa masori foarte bine toate dimensiunile si s-ar putea sa fii norocoasa castigatoare.

­­Pentru cele care nu gasesc in asta o optiune, exista husele de la Quelle. Alte huse care ofera avantajul de a putea fi vazute initial intr-un catalog. Exista un numar destul de mare de modele si culori, iar preturile se invart in jur de 3-400 e lei. ­ ­Aceste huse au avantajul de a fi elastice deci se potrivesc pe majoritatea canapelelor, sunt extrem de usor de curatat si se usuca foarte repede.


Daca ai o fire si o canapea foarte pretentioasa, si nici nu te uiti la bani, poti comanda o husa brodata de mana de pe lenjeriebrodata.ro

Daca te hotarasti ca vrei un alt fel de husa decat cele standard, poti oricand sa comanzi una. Pretul va fi mai mare, in jur de 4-600 de lei doar manopera (pentru o canapea cu dimensiuni standard), si atunci ramane in sarcina ta alegerea materialului si a celui care o va confectiona.

Cele mai indicate materiale sunt stofele groase, plususrile si imitatia din piele. Stofele sunt insa cele care rezista cel mai bine in timp. Pe domafon.ro de exemplu, puteti gasi aproape intreaga varietate de stofe, ata speciala si alte accesorii care sunt necesare confectionarii unei huse. S-ar putea sa ta surprinda, dar si o raita prin magazinele Titan si Obor, la raioanele de mobila, se poate solda cu surprize foarte placute! La fel si in magazinul Sharbek Textil, de pe strada Lipscani nr. 80 poti gasi cele mai frumoase stofe pentru tapiterie.

In ceea ce priveste confectionarea, atelierul Demetria din spatele magazinului UltraPro din Pantelimon este recunoscut pentru priceperea celor de acolo in a realiza huse pentru canapele, fotolii si scaune. Daca te intereseaza o solutie mai modesta de pret, poti oricand incerca la cea mai apropiata croitorie.

Poti consulta Catalogul Ikea, sau comanda Catalogul Quelle.



Comentarii

 • Adriana111 05.10.2010 19:01
  Poti sa intri pe www.husedecanapea.ro si sa iti comanzi husa detasabila.
  1
 • Andreea 29.01.2012 12:16
  Canapeaua nu mai arata deloc precum cea cumparata, aveti un catelus sau o pisica ce se joaca toata ziua cu nervii dvs., copilasii si-au pus amprenta de artisti asupra canapelelor din sufragerie? Ati venit in locul potrivit!! Ne puteti gasi la www.husecanapele.ro
  2
 • alina 18.04.2012 15:16
  www.anatex.org - stofa de mobila original 100% - depozit mare!
  3

Adauga comentariu