Zoom ON 4

Dupa o binemeritata vacanta, de-a lungul careia am pus la punct tema editiei a patra a Zoom ON (alaturi de partenerii nostri Laptopnews.ro) evenimentul care conecteaza universul feminin cu cel al tehnologiei, iata ca putem sa va oferim date concrete despre ce se va intampla de data aceasta.
Dat fiind ca o buna parte a timpului ni-l petrecem online, iar calculatorul ne este companion cel putin opt ore pe zi, ne-am gandit ca este timpul sa aducem in discutie problema protectiei datelor. Cu totii avem instalat pe PC un antivirus, insa de cele mai multe ori nu acordam prea mare importanta tipurilor de amenintari informatice.
Cati dintre voi reusesc sa diferentieze intre diversele pachete antivirus existente pe piata, in conditiile in care o buna parte din termeni va sunt complet necunoscuti? Recunosc ca nu de putine ori, tot ceea ce m-a interesat atunci cand am achizionat un antivirus pentru calculator a fost ca acesta sa isi faca treaba pentru care am platit, neinteresandu-ma daca exista sau nu variante mai bune sau cum anume reuseste sa imi protejeze PC-ul.
Ei bine, in prima parte a discutiilor editiei a patra a Zoom ON, vom aborda subiectul protectiei antivirus, impreuna cu un specialist in domeniu: George Petre – E-threat Analyst Team Leader – BitDefender.
Dupa cum va spuneam, ne-am dorit ca Zoom ON 4 sa evolueze si prin urmare am adaugat inca o tema de dezbatere. O tema care cu siguranta ne priveste pe toti cei care utilizam PC-ul si despre care este bine sa stim tot ce putem: furtul de identitate pe internet. Cu alte cuvinte, veti putea pune intrebari privitoare la modalitatile prin care va puteti proteja improtriva furtului de identitate, domnului Bogdan Manolea (www.legi-internet.ro).
Cineva spunea la un moment dat ca daca nu ai cont pe Facebook inseamna ca traiesti izolat de societate. Insa prezenta in retelele sociale, pe langa beneficiile pe care le aduce, poate reprezenta si un pericol la adresa persoanei in sine. Toate aplicatiile pe care le rulam pe Twitter sau pe Facebook si carora le permitem sa ne acceseze datele personale, pot constitui surse ale unor probleme grave. Mai mult decat atat, retelele nesecurizate la care ne conectam atunci cand ne aflam in oras sau informatiile pe care le furnizam pe diferite site-uri, trebuie privite cu maxima atentie.
Zoom ON 4 se va desfasura la Grand Café Van Gogh, gazda noastra de la ultimele doua editii, pe data de 30 septembrie, incepand cu ora 18:00. Va asteptam cu o cafea aromata oferita de Grand Café Van Gogh.

Nu uitati sa urmariti pe twitter hashtag-ul #zoomon, precum si conturile @hotcity si @laptopnews. La aceasta editie, avem alaturi de noi ca perteneri media si revista Tabu. Prin urmare aruncati o privire si pe contul de twitter al acesteia @revistatabu. De asemenea, deveniti membri ai grupului Zoom ON, creat pe facebook si intrati in legatura cu toti cei pasionati de moda si tehnologie. 

Participarea la Zoom ON se face pe baza de invitatie. Pentru a solicita o invitatie, va rugam trimiteti un mail cu datele voastre pe adresa adina.necula@hotcity.ro.

Vezi cum a fost la prima editie Zoom ON.

Vezi cum a fost la editia a doua a Zoom ON.

Vezi cum a fost la editia a treia a Zoom ON.Comentarii

 • iYli 28.09.2010 02:18
  Mult succes! Incerc sa ajung si eu daca termin la timp cu demolarea. Oricum ar fi sunt cu gandul la voi! :)
  1
 • Rodrigo 24.10.2012 13:36
  Just the type of isngiht we need to fire up the debate.
  2
 • vxqmexigx 26.10.2012 06:57
  LeUezB , [url=http://kkzsrbbeovex.com/]kkzsrbbeovex[/url], [link=http://rkvhvygvdbdg.com/]rkvhvygvdbdg[/link], http://ysrbevdfithf.com/
  3
 • rtwprant 27.10.2012 08:10
  QxiEAa , [url=http://jvsrtevwkrud.com/]jvsrtevwkrud[/url], [link=http://wxwqqitillhv.com/]wxwqqitillhv[/link], http://pmzgshpinjkl.com/
  4

Adauga comentariu