Ceaiul de la ora 7

Un ceai servit dupa-amiaza, in cel mai pur stil britanic, poate fi o experienta mai mult decat placuta, mai ales atunci cand ai parteneri de conversatie redutabili si pe cineva care sa iti explice modul in care aromele de vanilie sau fructe de imbina in licoarea aburinda.

Ne desprindem pentru cateva ore de retelele sociale, lasam mail-urile urgente sa astepte cuminti in inbox si ne rezervam timp pentru a ne relaxa si a socializa in liniste. Poate parea dificil de imaginat un astfel de moment, insa noi credem ca aplecarea inspre indeletniciri trecute cu vederea in secolul vitezei, ne ajuta sa ne incarcam cu energii pozitive si sa reinvatam sa descoperim gusturi, mirosuri si note speciale.  

HotCity.ro si Cafe Vernescu, va invita la ceaiul de ora 7. Pastram conceptul, insa schimbam putin ora, din ratiuni ce tin de capitalismul in care traim. Prin urmare, miercuri (18 august), cu incepere de la ora 19:00, ne-am bucura sa ne onorati cu prezenta la un ceai si alte cateva sortimente racoroase cu un buchet de parfumuri ademenitoare la Cafe Vernescu, aflata la parterul Casino Palace.

Veti putea admira obiectele unicat din portelan fin pictate manual semnate Wagner Arte, accesorii care transforma bautul ceaiului, intr-o adevarata placere. Ana Wagner a pregatit pentru ceaiul nostru de la ora 7 si un cadou deosebit pentru cine se va dovedi norocos.

Iar daca va simtiti inspirati, puteti include in tinuta voastra si un element old school: un joben, un evantai sau un accesoriu de par care sa trimita cu gandul la Ducesa de Bedford si la somptuoasele camere ale Castelului Belvoir.  

Va asteptam cu specialitati racoroase pregatite cu maiestrie la barul Café Vernescu si povesti despre ceai si cafea oferite de catre reprezentatii caselor Goppion si La Via del Té in Romania. Iar cum o bautura aromata trebuie musai insotita de un desert rafinat, va vom incanta si cu deliciosii biscuiti preparati de bucatarul sef Joseph Hadad.

Mai mult decat atat, prietenii nostri de la Diverta, vor fi prezenti cu o serie de albume de arta de la editura Taschen (Haring, New Media Art, Jean Loup Sieff, Minimal Art si Cubism), oferite celor care isi vor incerca norocul la un joc magic de ruleta, la finalul serii. Iar surprizele nu se opresc aici... delicioasele macarons Madame Lucie vor constitui o binemeritata rasplata pentru "connaiseurs".

It’s tea time, darlings!

 Adauga comentariu